Ring til os på: 31 22 00 06

1999-2002

Auto Comfort etableres som en enkeltmandsvirksomhed med adresse på Nordholmen 11, 2650 Hvidovre.  Vi får forholdsvis hurtigt oparbejdet et godt kundegrundlag, der muliggør at vi i  2002 kan flytte til et større værksted på Nyholms Alle 20, Rødovre.

2003

Kort efter at vi er etableret i Rødovre, starter vi et parallelt koncept ”Bil og Båd Komfort” med henblik på også at fremstille bådhynder.  Efter en del dyrt købte erfaringer accepterer vi,  at kollegaerne er bedre til at skabe fortjeneste på bådhynder.  Hynde aktiviteten sælges fra, og vi er igen et rent ”Auto Sadelmager værksted” med primær opgave, at ompolstrer fabriksnye biler for forhandlerene. 

2004

Vi rammes vi af en generel nedgang i salget af nye biler, og som sideeffekt kæmper forhandlerne for at øge fortjeningen på andre områder, herunder eftermonteret læder. Mange forhandlerer kalkulerer med avancer omkring kr. 10.000 på en eftermonteret læderkabine. 

I slutningen af året vælger 2 af vores storkunder en anden leverandør der løser opgaven kr. 800,- billigere og ikke har nogen dokumentation for den læder der anvendes. 

Vi gearer virksomheden ned,  flytter til værkstedet til Rosenkæret 15c, Søborg  og løser opgaver for de forhandlerer der gerne vil levere en ordentlig kvalitet samt de privatkunder der har kvaliteten som det afgørende parameter.

 

2005

Vi fortsætter vejen mod målet om at blive det mest specialiserede autosadelmagerværksted. På vores værksted prioriteres det gode arbejdsmiljø højest. Motiverede medarbejdere med de rigtige værktøjer og materialer er baggrunden for vores kvalitet. Vi løser stadig opgaver for forhandlerne  og mens vores vigtigste segment er vores tidligere kunder, der nu har fået en anden ny bil, der skal have læder.

 

2006-2007

En stigende efterspørgsel på læderkabiner giver os mulighed for at udvide firmaet med en separat systue og et kontor. og vi gerarer virksomheden lidt op med 2 nye medarbejderer. 

2008

Krisen rammer os hårdt i someren 2008, hvor vi er for længe om at tilpasse organisationen til de nu færre opgaver. Endnu engang presser forhandlerne citronen, nu i en ren overlevelseskamp for at minimere deres tab på driften. Færdigsyede Kinesisk fremstillede kabiner, til en indkøbspris omkring kr. 4.000 importeres nu direkte af flere importører, der forsøger sig med egen montering af medarbejderer der uddannes af de fabrikker der fremstiller læderkabinerne. 

Disse projekter kulsejler ved at de mangler ekspertisen, og at de modtagne kabiner ikke altid passer til de modeller de er bestilt til. Med opmærksomheden rettet mod de billige færdigsyede kabiner, får flere importører etableret et samarbejde med en autosadelmager, der gradbøjer danske regler og får asiatiske medarbejderer leveret med læderkabinerne til at montere dem under kummerlige forhold, med flere asiater levende i campingvogne bag deres værkstedet. 

Vi brugte for megen energi på at forfølge uretfærdighederne, frem for at fokusere på andre muligheder. I oktober 2008 lukker vi virksomheden Auto Comfort. 

 

2008 – december.

Et stort knowhow og en evig tro på at kvalitet nok en dag vil blive efterspurgt, er årsag til at vi samler stumperne og etablerer Auto Comfort ApS i december 2008. Vi acceptere at vi ikke deltager i kampen om den store voulmen, men derimod er nødt til at igge os om efter andre opgaver. 

 

2009

Dette er et "kampens år", hvor vi søger nye segmenter der kan lukke huldet efter tabet af en række forhandlerer, der er hoppet med på discount kabine bølgen for ikke at tabe i en konkurrencesituation  til en kollega, fordi de ikke formår at argumentere for en bedre kvalitet. 

 

2010-2012 

Vi monterer fabriksnye biler når autoforhandlerne står med en VIP opgave eller en ny bilmodel, der endnu ikke er kopieret  i Kina eller Malaysia.

Desuden oplever vi en stigning i henvendelser fra private, der nu har stiftet bekendtskab med ”Importør kabinerne” og nu gerne vil have en ordentlig kvalitet (til den samme pris som importøren forlanger). Vi laver også specielle kabiner/instrumentborde/rat mv. for kunder, hvor kvaliteten er altafgørende for valget af leverandør.

Ind imellem de større opgaver ompolstrer vi cafeer, klinikker,  fitnesscentre o. lign, hvorfor vi  har en del ventetid for nye opgaver her ved udgangen af 2012.

2013-2017

De seneste tendenser med en stigende kvalitetsbevidsthed blandt forbrugerne, har givet flere og større opgaver. Vi er derfor pr. den 1/7-2013 flyttet til bedre faciliter på Arnold Nielsens Boulevard 67-69, 2650 Hvidovre.

Vi har nu det mest esklusive ompolstringsværksted i nr. 69, mens afmontering og montering af bilerne foregår i nummer 67. Det er skønt, at der ikke længere er Pava hørmende og oliedryppende biler, der hvor selve håndværket udføres.

Læderkabier til biler. Vi oplever at mange brugerer henvender sig direkte til os, og er indstillet på at købe en bedre kvalitet end den der tilbydes af mange nyvognsforhandlerer og ofte til en tilsvarende.  

Ompolstring af cafeer, restauranter, klinikker m.v.. Vi oplever en stigende efterspørgsel og også her en stigende fokus på kvalitet. Såfremt de gode toner fortsætter vil vi øge vores kapacitet senere på året, så vi kan håndtere flere opgaver.  

Vi imødeser udviklingen og glæder os over, at kvalitet igen bliver værdsat

 

 

Auto Comfort

Arnold Nielsens Boulevard 65-69 , 2650 Hvidovre

31 22 00 06

Åbningstider:


Mandag-Fredag: 8:30-16:00