Ring til os på: 31 22 00 06

En bil med personlighed

På undermenuerne kan du se og læse om designmuligheder.

Vejen til det rette valg er ikke altid lige, og hvorfor ikke undersøge allle svingene for muligheder. Ved en korrekt sammensætning af hele paletten kan man designe kabinen helt efter eget ønske. Vi vejleder gerne, men afgørelsen er din.
Skal bilen udtrykke originalt udstyr, eksklusivitet, sport eller noget helt andet?

Originalt:
Her vælges typisk en læderfarve og et design med udgangspunkt i bilens bestående interiør. Her matcher læderet med bilens plastpaneler og de lædertraditioner, der knytter sig til et bestemt fabrikat. Her vægter hamoni højere end et individuelt design.

Eksklusivitet:
Lyse farver er traditionelt mere eksklusive og indbydende. De gør kabinen større og den signalerer smag frem for "praktiske" overvejelser. Lys beige, lys grå, sand og jordfarvede nuancer er meget eksklusive valg til biler med mørke lakfarver.

Sport:
Mange sportsprægede biler er født med et indtræk, hvor designet minder mest om en blød hat i tweed-stof! I nogle tilfæde har betrækket særligt farvede streger, der sikrer, at bilen skiller sig lidt ud fra en standardversion. Her er læderet stærkt alternativt, og sportsprægede biler kan rumme mange løsninger. Stramtsiddende sort læder med midterfelter i kontrastfarvet læder/microfiber, dobbeltsyning (eventuelt i kontrastfarve) er oplagt til at understrege bilens sportslige egenskaber.

Auto Comfort

Arnold Nielsens Boulevard 65-69 , 2650 Hvidovre

31 22 00 06

Åbningstider:


Mandag-Fredag: 8:30-16:00