Ring til os på: 31 22 00 06

Luksus og eksklusivitet er ikke altid kvalitet!

Vi har siden firmaets etablering kontinuerligt forbedret vores kvalitet, men møder i stigende grad konkurrence fra kabiner af ringere kvalitet. I de seneste 14 år er priserne på færdigmonterede læderkabiner faldet med ca. 40%, selvom læder og arbejdskraft er blevet dyrere.

Flere kollegaer er derfor tvunget til at gå på kompromis med et eller andet for at reducere priserne. Det gør vi ikke. Vores mission er ikke at være blandt de billigste, men blandt de bedste.

Læder
Vores læder kommer fra anerkendte europæiske garverier, hvor erfaringen opgøres i antal generationer. Til forskel fra de billige kabiner der importeres fra Asien, så kan vi dokumentere af der ikke er brugt børnearbejderer og ulovlige kemikalier i fremstillingsprocessen.

Skræddersyede kabiner
På vores værksted fremstiller vi læderkabiner i bedste kvalitet. Ingen kompromisser med materialer og forarbejdning. Vi har et bredt leverandørnet, der tilbyder alt fra den fineste Bently/Rolls Royce-læder til BMW Montana- og Audi Nappa-læder. Vi tilbyder alle kvaliteter, og 100% frihed til at designe kabinen, som man ønsker.

Færdigsyede importerede kabiner
Vi bliver ond imellem tilbudt at forhandle færdigsyet læderkabiner, hvor eksempelvis en ny Audi A6 kabine kan købes til kr. 3.600,- Sikkert en god pris, hvis man ikke tænker på at selve forarbejdningen har kostet under 200 kroner, og at læderet er af den ringeste kvalitet. Spørg ikke til specifikationer på kemisk indhold, samt garantier for arbejdsmæssige og miljømæssige hensyn!

Til prissammenligning kan vi oplyse, at alene læderet til de billigste af vores skræddersyede kabiner koster ca. kr. 4.000,-).

Der anvendes ingen opløsningsbaserede lim/materialer til fremstilling og montering af vores læderkabiner. Vi er et specialiseret værksted, hvor atmosfæren og medarbejdernes frihed til at prioritere kvalitet frem for korte deadlines værdsættes - også af vores kunder.

Auto Comfort

Arnold Nielsens Boulevard 65-69 , 2650 Hvidovre

31 22 00 06

Åbningstider:


Mandag-Fredag: 8:30-16:00